Kunstgebit aan huis in Tilburg

Huisbezoek Wieggers Kunstgebitten

 

Het allerliefste zien wij u in onze praktijk!
Mocht het enigszins mogelijk zijn om naar de praktijk te komen, dan heeft dat onze voorkeur.  De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Wij kunnen u vaak beter en sneller helpen en hebben alles bij de hand.

 

Huisbezoeken zijn alleen kosteloos bij medische noodzaak!
Onze huisbezoek mogelijkheden zijn op dinsdag middag en donderdag ochtend. Helaas is het organisatorisch niet altijd mogelijk om een huisbezoek af te leggen.

Wilt u toch gebruik maken van een huisbezoek zonder medische noodzaak dan is dat uiteraard geen probleem. Echter zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen in verband met extra reistijd en brandstof.

 

Voor een huisbezoek zonder medische noodzaak berekenen wij u 25 euro per bezoek. U ontvangt hier een factuur van aan het einde van uw behandeling. Deze vergoeding is niet te declareren bij de zorgverzekering en staat los van uw behandeling die via de zorgverzekering loopt. U betaald deze factuur rechtstreeks aan Wieggers Kunstgebitten.

 

Tarieven met ingang van 02-01-2023

 

Ophalen en brengen reparatie binnen straal van 10 km               25 euro

Ophalen en brengen rebase binnen straal van 10 km,                   25 euro

Aanmeten nieuwe prothese (max 5 afspraken), per afspraak     25 euro

(zijn er meer dan 5 afspraken nodig, berekenen wij maximaal 5 x 25 euro.)

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, HKZ gecertificeerd en lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici.